EN
Termékenységtudatosság Napja Budapesten

Termékenységtudatosság Napja Budapesten

Női Egészségért Alapítvány

Egyéb

Időpontok

A Termékenységtudatosság hete 2024. április 23-tól április 27-ig tartó, egyedülálló összefogással megvalósuló, edukációs rendezvénysorozat. Az Országos Kórházi Főigazgatóság Humánreprodukciós Igazgatóság szakmai védnöksége mellett, az „Együtt Könnyebb” Női Egészségért Alapítvány, a Felelősen Magadért Egyesület, a Dr. Kőrösi Tamás Alapítvány és a KétIgen Alapítvány fogott össze, hogy izgalmas és tabudöntögető programsorozattal hívja fel a Z-generáció, valamint a fiatal párok figyelmét arra, hogy a petefészek nem botoxolható, de a férfiak sem viszik sírba a nemzőképességüket.

A Szakmai résztvevők mellett népszerű influenszerek is csatlakoznak a beszélgetésekhez országosan.
A záró esemény, már célzottan a termékenységi zavarral érintetteknek szól, Budapesten, a Danubius Hotel Helia-ban lesz április 27-én.

Program: https://feme.hu/htt/helyszinek/budapest-zarokonferencia

Árak:

Konferencia basic jegy 2 990 Ft
Tartalmazza az előadásokon történő részvételt, a szünetekben díjmentes frissítő italokat (szénsavas és szénsavmentes víz), valamint résztvevőnként egy darab Swiss vitamin italt.

 

Konferencia business jegy 4 990 Ft
Tartalmazza az előadásokon történő részvételt, a szünetekben díjmentes frissítő italokat (szénsavas és szénsavmentes víz), ezen felül a kávészünet időtartama alatti fogyasztást (1 kávé vagy tea, kétféle ízesített víz, édes-sós péksütemények, friss gyümölcsök), illetve egy darab Swiss vitamin italt.

Konferencia prémium jegy 8 990 Ft
A konferencia business jegy tartalmán felül (belépő a konferenciára + kávészünet + 1 db swiss vitamin ital) felül 9800 Ft értékű éttermi fogyasztást tartalmaz az ebédszünet ideje alatt.

Az ebéd büféebéd, melynek tartalma: Hideg és meleg előételek, salátabár, levesek, főételek, gyümölcsök, sütemények és krémek svédasztalon, citromos kancsós vízzel felszolgálva.

Támogatói jegy

5 000 Ft
Megvásárlásával a rendezvényt szervező alapítványokat támogatja, valamint tartalmazza egy fő részére az előadásokon történő részvételt, a szünetekben díjmentes frissítő italokat (szénsavas és szénsavmentes víz), ezen felül a kávészünet időtartama alatti fogyasztást (1 kávé vagy tea, kétféle ízesített víz, édes-sós péksütemények, friss gyümölcsök), illetve egy darab Swiss vitamin italt.

Időpontok

Betöltés...